© Jörg Becker 2021
Flagg Start N Produkter Tjenester Tilbud & News Teknisk FAQ Obs: butikksidene stenges etter 15 minutter uten aktivitet! Impressum
siden 1986
Tjenester  Teknisk råd
batteri-ladesystemer  strømforsyning  dynamo-teknikk
Firma Becker finnes siden 1986 og er i Norge siden 2003. Vi driver for det meste med ladesystemer og andre DC-komponenter, men også mye med service som har sine røtter i over 35 års praktisk erfaring. Det gir mye kunnskap på tvers, som tillater å analysere helhetlig. Over 35 års erfaring gjør det til noe mer sjelden opplevelse når vi engang ikke kan hjelpe med gode råd og tips som pleier å løse det meste av alle problemene som en enten har, eller kan bli plaget av uten å vite det enda. Klikk deg videre i menuen til venstre for å se hva vi kan gjøre for deg. Finner du ikke det du leter etter, eller bruker du andre ord, da er det bare å spørre akkurat som du kan. NB: Vi forventer verken “perfekte” faglige begrep, eller at du kan det vi kan, ellers trengte jo ingen å spørre.
Start Hvorfor råd Råd fra oss Betalt...gratis? Forskjell vs. å spørre "andre" ---------------------------- Hvilken service, overblikk... ...og flere detalj nedenfor Info til egne produkter Info til fremmede produkter 2. Mening Guiding Reise & Utland Konsulentoppdrag Konsulentoppdrag Firma ----------------------------- Pris for tjenestene Å få noe tilbake? ---------------------------- Enkelt å komme i gang Enkelt å komme tilbake ---------------------------- FAQ til Teknisk Råd Kaffekasse?
Teknisk råd, tipser og vår mening,       vi hjelper med mangt.
Start, råd & mening